Filet de vedella amb salsa de mostassa

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

Publicat el 10 de gener de 2015 a les 00:01

Foto: Manel Baxerias


Avui us presentem un plat d’aspecte sofisticat, però que molt i molt senzill de fer, un d’aquells plats amb els quals quedarem bé amb molt poc esforç i que com expliquem a l'apartat d’ingredients podem fer més o menys econòmic simplement canviant la peça de carn que emprarem.

Ingredients per a 1 persona:
 
200 grams de filet de vedella (o un tall de vedella més econòmic)
Sal Maldon
Pebre negre
1 patata mitjana, tallada a rodanxes i confitada
1 ceba tendra, tallada a rodanxes i fregida en tempura
 
Per a la salsa de mostassa:
 
1 cullerada de mostassa en gra
10 grams de mantega
50 ml de fons de carn reduït
 
Preparació:
 
Per a la salsa: escalfeu el fons de carn.
Afegiu-hi la cullerada de mostassa en gra i deixeu-ho reduir.
Afegiu-hi la mantega i lligueu-ho bé.
Daureu el filet de vedella per les dues cares, al gust, i salpebreu-lo.
Al plat, poseu les rodanxes de patata confitada i, a sobre, el filet.
Salseu-ho amb la salsa de mostassa i afegiu-hi la ceba tendra en tempura.
 
Recepta original: Cullera de Boix.
 

Foto: Manel Baxerias