
Ingredients per a 2 persones:
4 rodanxes de lluç, del gruix que us agradi
2 patates mitjana
1 ceba morada gran
1 tomàquet
Oli i sal
Pebre blanc
Elaboració:
Peleu les patates i talleu-les en rodanxes de mig centímetre de gruix, aproximadament. Talleu també la ceba en llunes i el tomàquet en quarts. Passeu les patates per una paella amb un raig d'oli, i un cop daurades poseu-les al fons d'una safata de forn. Feu el mateix amb la ceba i, per últim, amb el tomàquet. Feu-ho per separat perquè els temps de cocció son molt diferents.
Ara, agafeu la safata amb les verdures, salpebreu els talls de lluç i poseu-los damunt; poseu-li un bon raig d'oli i introduïu-ho al forn, preescalfat a uns 150º durant uns 20-25 minuts, depenent del gruix dels talls de lluç. Si us agrada el peix poc fet, podeu reduir el temps de cocció en uns 5 minuts, deixant així el peix al punt. I que aprofiti!
Aquesta i més receptes, a la Cuina Irreductible
