Aseitec afirma que «no acceptarem que ens condicionin el vot»

La patronal degana de les pimes TIC catalanes i membre de Cecot afirmen que "ens comprometem a respectar la decisió que prengui el poble de Catalunya i fer-hi costat, sigui quina sigui"

La Torre
23 de setembre del 2015
El divendres passat l’AMETIC va emetre un comunicat en el qual la patronal de les grans empreses del sector TIC advertien que la independència suposaria un greu perjudici per la sostenibilitat de les empreses i pel manteniment de l'ocupació a Catalunya.

A l’Aseitec, la patronal degana de les pimes TIC catalanes i membre de l’AMETIC, han emès un comunicat en què es desmarquen "rotundament d’aquesta afirmació al temps que considerem que és una greu ingerència en el correcte funcionament polític de Catalunya".

Així mateix, volen denunciar les "formes" mitjançant les quals l’AMETIC ha fet aquestes "en cap moment se’ns ha demanat opinió sobre el contingut d’aquest comunicat ni se’ns ha informat del mateix". L’Aseitec és membre de l’AMETIC des de 2011 i "aquest menysteniment pel que representa l’associació més representativa de les pimes TIC de Catalunya ens obliga a replantejar-nos la nostra continuïtat a l’AMETIC".

A l’Aseitec volen expressar que, com a membre de la patronal Cecot, van aprovar en Junta Directiva subscriure el Manifest del Far i, per tant, "ens comprometem a respectar la decisió que prengui el poble de Catalunya i fer-hi costat, sigui quina sigui".

L’Aseitec es fa seves les paraules del president de la Cecot Antoni Abad i afirma que "la democràcia no ens provoca inquietud. Per contra, ens provoquen preocupació la intolerància i la ignorància".

L’Aseitec, Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya, és una organització empresarial d’àmbit català, vinculada a la patronal Cecot, que té la màxima representació de les pimes d’informàtica i noves tecnologies a Catalunya. El seu objectiu principal és la defensa dels interessos dels seus associats en diversos àmbits: institucional, laboral i d’innovació.
 
En l’àmbit institucional actua com la lobby davant l’administració i la societat per garantir atenció i suport permanent al seu teixit empresarial. En l’àmbit laboral orienta i assessora en totes les qüestions relatives a la gestió empresarial. En el camp de la innovació, l’objectiu de l’Aseitec és afavorir la transferència i l’ús de tecnologia del coneixement com impulsor d’innovació de les empreses.