El Cingle de Vacarisses, present a Dallas i a Oslo
Montse Estruch es converteix en un referent internacional
ARA A PORTADA
Publicat el 21 de febrer de 2013 a les 11:04
El Cingle de Vacarisses, que s’ha incorporat a Cuina Vallès recentment exporta aquests dies la seva cuina a nivell internacional. La seva cuinera, Montse Estruch, participa en dos esdeveniments gastronòmics. El proper dimarts, 26 de febrer serà a Dallas (Estats Units) i el proper 4 de març participarà en un esdeveniment a Oslo (Noruega). Monstse Estruch va obtenir una estrella Michelin l’any 2004.
Et pot interessar
-
Societat Terrassa ofereix 29 casals d'estiu per a joves i infants
-
Societat L'Ajuntament de Terrassa insisteix en evitar el tancament de línies d'I3 pel curs escolar 2025-26
-
Societat L'ONG Oberts al Món celebra 20 anys de cooperació a Guatemala amb un concert solidari de jazz
-
Societat Arriba l'acte de lliurament dels premis de la 44a edició del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
-
Societat Història i arquitectura es donen la mà a la Fira Modernista de Terrassa
-
Societat Presenten la Fira Pirata de les Illes perdudes del Roc Blanc a Terrassa