El Club d'Esgrima als Campionats de Catalunya M15 i M17

La Torre
21 de maig del 2013
Els participants de l'entitat a la competició
Els participants de l'entitat a la competició
Els participants de l'entitat a la competició

Aquest passat dissabte 18 de maig s’han celebrat, en una maratoniana jornada a la vila d’Amposta, els Campionats de Catalunya Infantils i Cadets a espasa masculina, tant individual com per equips. El Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa ha presentat una nodrida representació, amb 7 tiradors.

En la modalitat Menors de 15 anys per equips el primer equip, composat per German Grifo, Francisco Peñuela, Xavi Quer i Josep Ashi, va assolir una meritòria quarta plaça després d’assolir una treballada victòria per 45 tocats a 35 contra el segon equip del SEA (Sala d’Esgrima Amposta). Malauradament, van caure a la semifinal contra el primer equip del SAM, i a la batalla pel tercer i quart lloc, i decisiu per la medalla de bronze, tampoc van poder amb els santboians de l’Escola Esportiva Llor.

El segon equip, més jove i en fase de formació, format per Jan Moros, Bernat Tobella i Oriol Camps va caure a la primera volta, però exhibint una esgrima prometedora. En la prova individual en categoria M15, el Francisco Peñuela, el German Grifo, i Oriol Camps van assolir els vuitens de finals. El resultat és especialment meritori en el cas d'Oriol, ja que el tirador és encara de categoria M12 i es va haver d’enfrontar a tiradors de més edat, experiència i potència física, i ho va fer desacomplexadament.

La prova va ser guanyada per l’ampostí Yerai Gil, en una emocionant final contra el barceloní Lino Zago. A continuació, es va desdoblar la jornada, doncs el final del campionat M15 donava pas als Cadets. Els nostres tiradors van participar a les proves individual i equips del Campionat de Catalunya M17 amb un únic objectiu: Formar-se i entrenar-se. Al final, amb l’esforç acumulat de les proves del matí, segons l'entitat esportiva terrassenca el desgast físic va ser notable i l’experiència d’enfrontar-se als cadets va ser molt enriquidora.