El Hockey Solidari de Terrassa recapta 35.000 euros

Els diners ess repartiran entre quatre organitzacions sense ànim de lucre: Creu Roja, l'Esplai la Fàbrica de Can Tusell, l'Associació T'AkollimT'Eskoltem i l'Associació Gent Solidària

La Torre
09 de juny del 2014


Més de 1.000 persones han participat en la sisena edició del Torneig de Hockey Solidari que s'ha celebrat al Club Egar a. Una jornada estival i esportiva, però per sobre de tot solidària, que ha servit per recaptar més de 35.000 euros que es repartiran entre quatre organitzacions sense ànim de lucre: Creu Roja , l'Esplai la Fàbrica de Can Tusell, l'Associació T'AkollimT'Eskoltem i l' Associació Gent Solidària . Per tercer any consecutiu, els fons recaptats aniran destinats a projectes centrats en els infants i joves que més ho necessiten de la ciutat.
 
Un any més, el hockey ha estat el pal de paller de la diada altruista, com sempre acompanyat de les proves de pàdel, tennis, la cursa, la caminada, l'excursió en BTT i l'spinning, a part dels tallers infantils i els inflables. Enguany, com a novetat, s'han incorporat el torneig de golf, l'hípica, les sessions d'spinning, zumba, crossfit i fins i tot el bridge.
 
A les 12 del migdia s'han parat màquines per a donar pas a un dels moments àlgids de la diada: la gran foto de família. Acte seguit, els Bastoners de Terrassa juntament amb els Jazz Hopers han reinventat el tradicional ball de bastons, substituint aquests per sticks de hockey i vestint les samarretes dels quatre clubs de hockey terrassencs. A més, els Minyons de Terrassa han aixecat un pilar de 5, que va comptar amb el suport d'alguns participants en la pinya.


Jugadors del Torneig solidari al Club Egara Foto: Rafa Martín
 
L'acte l'han presenciat les institucions de Terrassa i Matadepera, juntament amb els presidents dels clubs de hockey, el president de la Federació Catalana de Hocke y, Narcís Carrió, i els representats dels projectes destinataris.
 
Amb aquest ampli ventall d'activitats, famílies senceres han pogut gaudir d'una jornada on s'han deixat de banda les rivalitats entre els quatre clubs de hockey de la ciutat per a remar tots junts cap a una mateixa causa. Una actuació de música en directe, on la cançó oficial del Torneig va figurar entre el repertori, ha posat punt i final a la diada, que un any més, ha tornat a batre rècords.