ARA A PORTADA
Publicat el 30 de gener de 2014 a les 16:03
Aquesta dimecres, la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eva Herrero, s'ha presentat el projecte de promoció de la dieta mediterrània en l’àmbit de la restauració col·lectiva amb l’acreditació Amed (Alimentació Mediterrània). Deu establiments de la ciutat disposen ja de l’acreditació per ser establiments promotors d’alimentació mediterrània i punts de difusió d’oci actius. Aquests locals a més d’incloure als menús plats de la dieta mediterrània, també han d’oferir informació sobre activitats físiques i d’oci que es facin al seu entorn.
En l'acte de presentació també hi ha estat present la directora dels Serveis Regionals de Barcelona de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat, Cristina Pérez; la responsable del programa Amed, dietista i nutricionista de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Gemma Salvador; el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés; i el cuiner local Keko Martínez, en representació del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca. A tot Catalunya ja hi ha 289 establiments de 84 municipis amb aquesta acreditació.
Et pot interessar
-
Societat Milers de persones gaudeixen de la Festa Major de Terrassa 2025
-
Societat Presó pel veí de Terrassa que volia matar Pedro Sánchez
-
Societat Extingit l'incendi agrícola del Pla del Bonaire
-
Societat Tot el que has de saber si vas a la Festa Major de Terrassa
-
Societat Fer una donació i gaudir de la gastronomia a Terrassa: així és la proposta del Banc de Sang
-
Societat Terrassa presenta un joc de taula per fomentar la cooperació i l’economia social entre joves