Llorens s'enfurisma amb el PP per no ser candidat i es desmarca de Dante Pérez: «No sóc el seu pare polític»

Diu que el partit li va fer creure que ell seria el candidat, i creu que revalidar l'escó és "més difícil que mai"

Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:46h
José Ignacio Llorens
José Ignacio Llorens | Adrià Costa
A José Ignacio Llorens no li ha fet gràcia que el PP l'hagi apartat com a primer candidat de Lleida als propers comicis espanyols. L'històric diputat ha lamentat en una carta a Segre que la formació de Pablo Casado li hagi tret el lideratge de la llista després d'haver-li fet creure "fins al darrer minut" que ell seria el cap de cartell.

Llorens posa en valor la seva trajectòria com a polític, i creu que després d'aconseguir recuperar l'escó pel PP a les eleccions del juny del 2016, ara es veia amb ganes i motivació per tornar a revalidar una representació que, amb Dante Pérez veu "més difícil que mai".

El polític popular assegura que continuarà en la política donant opinions en articles i tertúlies, alhora que es desmarca del candidat actual del partit: "No sóc el seu pare polític com ell diu". Llorens explica que amb Pérez ha coincidit tres cops quan ell era alcalde socialista de Gimenells. De fet, Pérez va oferir-li tancar la llista, una petició que va ser rebutjada des del primer moment pel veterà diputat, que té 76 anys.