A casa ens agrada l’arròs, i a vosaltres?
Ingredients per a 6 persones:
4 Sípies de mida mitjana
½ kg. de cloïsses
2 cebes
½ pebrot verd carnós
½ pebrot vermell
1 tomàquet
500 gr. d'arròs rodó
2 l. de brou de peix
Sal, sucre
julivert picat
Oli d'oliva verge extra
Poseu les cloïsses en un recipient amb aigua i sal; deixeu a la nevera almenys mitja hora.
En una cassola poseu oli, quan estigui calent poseu les cebes picades petites, una mica de sal i deixeu ofegar a foc lent durant uns 25-30 minuts, afegint una mica d'aigua quan sigui necessari.
Transcorregut aquest temps incorporeu els pebrots picats, passats 10 minuts el tomàquet pelat, sense llavors i tallat a daus, mica de sal i de sucre. 2-3 minuts.
Netegeu i trossegeu les sípies en trossos de mos, saltegeu-les en una paella a part i quan hagin absorbit l'aigua que deixen anar s'incorporaran a la cassola quan estigui llest el tomàquet.
Tireu l'arròs, aboqueu el brou de peix, tres parts de brou per una d'arròs, deixeu coure a foc mitja uns 10 minuts, després baixeu una mica el foc i cuineu fins que estigui l'arròs al vostre gust, uns 8 minuts més .
Quan faltin uns 5 minuts perquè estigui llest afegiu les cloïsses ben rentades perquè es cuinin en l'últim moment.
Blog de cuina de la Dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 14 de maig de 2016 a les 21:51
Et pot interessar
-
Societat Troben a la UdL un dibuix de Joan Barceló perdut entre les pàgines d’un llibre
-
Societat El capellà fundador del Grup Infantil Carmelità de Tàrrega va ser investigat per presumptes abusos sexuals
-
Societat Entitats ecologistes demanen l'anul·lació de dos parcs eòlics a les Garrigues per protegir una parella d'àguila daurada
-
Societat Balaguer es prepara per celebrar els 40 anys de la Transsegre amb una única baixada
-
Societat FGC eliminarà un pas a nivell a Gerb amb un nou pas elevat per millorar la seguretat
-
Societat Els embassaments lleidatans ja superen el 90% de la capacitat