Cal Serni de Calvinyà i Cal Rei de Lles, guardonats per de la Marca Cuina Catalana

Els professionals del turisme rural de l'Alt Urgell i la Cerdanya han celebrat aquest dimecres una jornada de treball a Prullans amb l'objectiu de buscar noves estratègies per captar clients estrangers en temps de crisi. En un format de workshop, els assistents van reunir-se per trobar sinergies turístiques que els permetin coordinar-se i oferir productes atractius pels turistes de fora del país.

Publicat el 20 de desembre de 2012 a les 11:11


Segons declaracions a Regió7, el coordinador de l'associació de Turisme Rural de l'Alt Pirineu (TRAPA), Guillem Puras, va explicar que per exemple a les comarques gironines el 80% dels clients són estrangers, de manera que els establiments pirinencs tenen molt camp per créixer.

D'altra banda, els establiments rurals de Cal Serni a Calvinyà i Cal Rei de Lles han estat guardonats amb una placa identificativa per la Marca Cuina Catalana. La fundació Institut Català de la Cuina Catalana ha decidit atorgar aquest guardó per l'aposta que aquests establiments fan pels productes propis i de proximitat així com per l'elaboració de plats tradicionals amb ingredients del territori, utilitzant mètodes que respecten les tradicions pirinenques.