Aquesta acció sobre el paisatge urbà, vol ser un homenatge a tots dos artistes, explica Mon Gomis, i una aproximació al territori. Es tracta de fusionar el concepte d'infinit, tan proper al poeta Guillem Viladot, amb la matèria -la terra i la palla-, tan present en l'obra de Josep Guinovart. Per construir el camí de 100 metres que separa ambdós espais, s'utilitzaran 5.200 quilos d'argila i 200 de palla que, barrejats amb aigua, formaran la tova amb què es construirà el trajecte "d'infinits", afegeix la coordinadora del curs, Maria Codorniu.
Un altre dels tallers col·laboratius serà el de Paisatges encreuats, conduit pels artistes Olga Cortadelles i J.M. Fernádez-Aliseda que tindrà lloc el dia abans, dimecres a la tarda. Els participants estamparan en una lona de gran format (6x3 metres) un poema visual de Viladot, sigui amb imatges o amb paraules, que l'endemà es penjarà a la façana de Lo Pardal. Entre els ponents de l'edició d'enguany del curs Art i Territori, que organitza per quart any consecutiu l'Ajuntament d'Agramunt, en col·laboració amb les fundacions Guinovart i Viladot, destaca la presència de la cuinera catalana Carme Ruscalleda.
La copropietària dels restaurants Sant Pau, a Sant Pol de Mar i a Tòquio, i Moments, a Barcelona -amb diverses estrelles Michelin-, impartirà una xerrada sota el títol "Un camí culinari d'expressió i llibertat", on explicarà el procés de creació d'un plat, des que es té la idea, fins que se serveix a taula.
La copropietària dels restaurants Sant Pau, a Sant Pol de Mar i a Tòquio, i Moments, a Barcelona -amb diverses estrelles Michelin-, impartirà una xerrada sota el títol "Un camí culinari d'expressió i llibertat", on explicarà el procés de creació d'un plat, des que es té la idea, fins que se serveix a taula.