L’últim àpat de les festes de Nadal. Tanquem unes setmanes de menjar molt i de estar amb bona companyia. Aquesta es la meva proposta
Aperitiu
Gambes en tempura amb salsa agredolça
Rotllets cruixents de brie amb sèsam
Carxofes mini gratinades amb gorgonzola i nous
Primer plat
Braç salat farcit de bolets
Segon plat
Guisat amb calamarsets i bivalves
Postres
Pastís de xocolata a la menta
És clar que el més normal és fer el Tortell de Reis encara que un pastÍs de xocolata també ens ve de gust.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
-
Rebel·lia a les Garrigues: els ajuntaments bloquegen el conveni de carreteres de la Diputació i la Generalitat Redacció
-
-
-
L’Àngel Guimerà de Balaguer protesta per l’agressió d’un pare a un docent i la manca de suport socioeducatiu Àlvar Llobet i Sotelo
-
Arnau Salat, nou alcalde de la Floresta després d’una moció de censura polèmica Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 04 de gener de 2018 a les 10:46
Et pot interessar
-
Societat Lleida estrena la fira MOS amb gastronomia, automoció i un toc de tradició de Sant Miquel
-
Societat Blindatge al Centre Històric de Lleida per l’Obert: detectors de metalls i més de 50 agents
-
Societat Expoclàssic de Mollerussa celebra 30 anys amb més expositors i un homenatge a SEAT
-
Societat Lleida acull la primera formació acreditada a l’Estat en teràpia d’interacció pares-fills
-
Societat Els canals d’Urgell tancaran el 27 de setembre després d’una bona campanya de reg
-
Societat Fruita amb Justícia Social denuncia l’exportació de pera de Lleida a Israel i en reclama el boicot