L’últim àpat de les festes de Nadal. Tanquem unes setmanes de menjar molt i de estar amb bona companyia. Aquesta es la meva proposta
Aperitiu
Gambes en tempura amb salsa agredolça
Rotllets cruixents de brie amb sèsam
Carxofes mini gratinades amb gorgonzola i nous
Primer plat
Braç salat farcit de bolets
Segon plat
Guisat amb calamarsets i bivalves
Postres
Pastís de xocolata a la menta
És clar que el més normal és fer el Tortell de Reis encara que un pastÍs de xocolata també ens ve de gust.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 04 de gener de 2018 a les 10:46
Et pot interessar
-
Societat Tàrrega obre una nova estació d'autobusos connectada amb el tren
-
Societat La Lleteria de Juneda tanca per inviabilitat econòmica després de més de deu anys
-
Societat Avís per calor intensa aquest dijous a Ponent
-
Societat Un petit municipi de l’Alt Urgell recupera els «motarrots» per reforçar la identitat local
-
Societat Boí Taüll torna a competir per ser la millor estació d'esquí de l’Estat
-
Societat Menys robatoris i més seguretat: així actuen els Mossos al món rural