Totes aquestes proves demostren la consolidació del Parc tant en el panorama nacional com internacional. Ganyet ho corrobora i assegura que és l’aparador on es miren les instal·lacions similars que es fan arreu del món perquè compagina de manera intel·ligent la competició i la iniciació amb l’activitat turística, tot en el mateix recinte. Aquesta combinació s’aconsegueix amb una bona segmentació horària de la utilització de cada canal, ja que cada activitat requereix unes condicions de cabal i de funcionament específiques.
Segons el gerent del Parc del Segre, el gran encert de la instal·lació ha sigut el d’innovar des del primer moment. Ganyet recorda que moltes de les coses que passen en el món de les aigües braves, de l’eslàlom, s’han inventat a la Seu. El Parc va ser el primer en tenir remontadors i un sistema de bombeig pel cabal, i en treure els resultats de competició per internet, per exemple. Ara treballen en un ambiciós projecte que ha de veure la llum l’any que ve: uns xips de control d’entrenament i de competició que permetin tenir la classificació i les imatges dels palistes automàticament, sense necessitat de realització. La voluntat del Parc és donar el màxim de serveis als atletes. Sense anar més lluny, l’any passat van passar per la instal·lació 6.500 palistes.
Francesc Ganyet considera que no es pot entendre el Parc sense la Seu i recorda que l’objectiu de la instal·lació i de bona part de les accions que s’hi fan són per afavorir la Seu i els seus ciutadans. El gerent també afirma que el Parc està on està gràcies a les aportacions dels membres del Consell d’Administració, del qual formen part l’ajuntament i representants de la societat de la Seu.
El gerent del Parc Olímpic del Segre, Francesc Ganyet. El president del Parc Olímpic del Segre, Francesc Ganyet.