Un plat de festa que fa més festa encara, el podeu fer per aquestes Festes.
Ingredients per a 6 persones:
4 braons o garrons frescos de porc
4 patates
1 cap d'alls
4 cebes
1 pastanaga
50 cc. de conyac
100cc. de vi blanc
100cc. de brou
romaní, llorer, claus d'olor
sal, pebre negre
oli d'oliva verge extra
Puré de poma (aquí)
A l'olla ràpida poseu els garrons, sal, uns grans de pebre, la fulla de llorer, 1 ceba, la pastanaga i cobriu amb aigua.
Cuineu durant 30 minuts a partir que surti el vapor.
Treieu els garrons, escorreu bé i reserveu el brou elaborat.
En una safata de forn poseu una mica d'oli, les patates tallades a rodanxes i la ceba a mitges llunes, finetes.
Col·loqueu els garrons salpebrats i a sobre 4-5 claus d’olor. Repartiu els alls sense pelar però colpejats. Tireu el vi, el conyac i poseu una mica de romaní.
Enforneu a 200 graus (preescalfat ) durant uns 20-25 minuts, doneu ela volta als garrons, poseu una mica de brou de la cocció, baixeu el forn a 180 º i ho deixeu 20-25 minuts més fins que les patates estiguin cuites i els braons daurats.
Emplatar : poseu un llit de puré de poma, el garró i acompanyeu amb patates, ceba i uns alls. Regueu amb el suc de la cocció.
Blog de cuina de la dolorss
Garró de porc amb ceba, patates i puré de poma
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 11 de desembre de 2016 a les 00:00
Actualitzat el 21 de desembre de 2016 a les 12:46
Et pot interessar
-
Societat Temperatures insuportables a l’Arnau de Vilanova en plena onada de calor
-
Societat La calor extrema buida els camps a la tarda i reobre el debat sobre les condicions dels temporers
-
Societat Els pagesos afectats per l'incendi de la Segarra demanen al Govern menys traves burocràtiques per la gestió del territori
-
Societat L’extinció de l’incendi de la Segarra pot trigar dies
-
Societat Lleida, entre les demarcacions amb millor evolució de l’atur al juny
-
Societat Un refugi de cavalls retirats en plena natura al Pallars Sobirà