La ratafia, una oferta tradicional que va dels Pirineus a la Costa Brava
Aquest licor típic català es passa al mercat gironí amb una proposta més mediterrània | Nous productes i col·laboracions amb formatgeries, gelateries i restaurants, la promocionen i n'augmenten el consum a Catalunya
ARA A PORTADA
Publicat el 13 d’agost de 2014 a les 07:22
Et pot interessar
-
Societat La fruita de pinyol del Baix Segre arrenca amb menys quilos però de gran qualitat
-
Societat Preocupació per l’alt risc d’incendis durant la campanya de la sega a Lleida
-
Societat Continuen els treballs per reparar la fuita d'aigua a la presa de Rialb
-
Societat Patrulles conjuntes a Mollerussa per frenar els comportaments incívics durant l'estiu
-
Societat L’embassament de Sant Antoni desaigua per excés de cabal a la Noguera Pallaresa
-
Societat 2on Congrés Català de Repoblament