Pel que fa als formatges està confirmada la participació, com no podia ésser d’altra manera, de la Formatgeria de Llívia i l’empresa Formatges de Meranges, de Cerdanya. Del Pallars Jussà hi assistirà Formatges Vilavella; Formatgeria Roura Soler, de Sant Pau de Segúries, a la Vall de Camprodon; Montbrú, del Moianès; i Formatges de Muntanyola, a Osona. S’espera que durant aquesta setmana s’hi incorpori també algun productor artesà de la Cerdanya francesa.
Els bolets arribaran de la mà de l’empresa berguedana Monbolet que elabora tot tipus de productes amb bolets, a més de vendre bolets frescos. En aquesta ocasió, els bolets frescos seran sobretot camagrocs, rossinyols i trompetes de la mort, i també hi haurà alguns rovellons i apagallums.
A banda dels bolets i del formatge, que faran les delícies dels paladars més exquisits, la fira també comptarà amb la participació de Ple de Bo, una empresa ceretana que elabora melmelades i salses artesanes i que també ofereix productes de l’hort; ecològics, sense pesticides ni herbicides. A més, hi haurà una quinzena més de parades d’artesans, algunes d’elles alimentàries i d’altres de diferents productes artesans no alimentaris.
La fira ha estat organitzada per l’empresa Eixmedia amb el suport de l’Ajuntament de Llívia.