Un pastís de formatge, gairebé sempre triomfa, això és jugar amb avantatge.
I si hi afegim un toc de llimona... Segur que encara agrada més.
Ingredients per a 4-6 persones:
3 ous
140 gr. de sucre
400 gr. de formatge blanc d’untar
Ratlladura d'1 llimona
2 iogurts de llimona
Pessic de sal
mantega
sucre glacé
Separeu les clares dels rovells.
Bateu els rovells amb el sucre fins a obtenir una massa blanquinosa.
Afegiu-hi el formatge, la ratlladura i els iogurts barrejant-ho tot molt bé. Reserveu.
En un recipient munteu les clares amb un pessic de sal i deixeu-les a punt de neu.
Afegiu-les a la barreja anterior amb molta cura.
Suqueu un motlle desmoldable amb mantega, aboqueu la barreja, alliseu la part de damunt i ho feu coure al forn preescalfat a uns 180º durant uns 25-30 minuts o fins que estigui al punt.
Refredeu, desemmotlleu i escampeu sucre glacé per sobre.
NOTA: Per saber si unes clares estan muntades a punt de neu capgireu el recipient, aquestes no tenen de caure.
** Per saber si el pastís està fet, punxeu-lo amb una broqueta de fusta, si surt neta ja estarà, si surt amb grumolls enganxats deixeu-la uns minuts més.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolors
ARA A PORTADA
Publicat el 17 de desembre de 2017 a les 02:18
Actualitzat el 17 de desembre de 2017 a les 02:21
Et pot interessar
-
Societat Testimonis declaren que el jove Pol Cugat no va desaparèixer voluntàriament
-
Societat Tàrrega avisa els veïns que no fan servir el porta a porta: la taxa de residus pujarà el 2026
-
Societat Els regants dels Canals d’Urgell guanyen un sisè torn de reg gràcies a les bones reserves
-
Societat Vuitena pedregada a Ponent aquest any i temor per l’impacte en els cultius
-
Societat El programa Barri a Barri incorpora per primera vegada joves en formació
-
Societat Catalunya preveu una caiguda del 2% en la collita de préssec i nectarina per les pedregades de la primavera