Teresa Carles, la revolució de la cuina vegetariana

La popular cuinera d'Algerri inaugura aquest dijous la seva terrassa d'estiu del nou local de Lleida

Publicat el 02 de juny de 2016 a les 12:39
Actualitzat el 02 de juny de 2016 a les 18:02
La moda de la cuina vegetariana té un nom, Teresa Carles. La restauradora nascuda a Algerri (Segrià) s'ha convertit en un dels referents d'aquest tipus de gastronomia que ha aconseguit en els darrers temps una gran requesta entre la ciutadania. Els locals de la cuinera lleidatana han anat proliferant arreu de Catalunya, i aquest dijous s'inaugura la terrassa del local que es va obrir a inicis d'any a Lleida. (A l'acte s'hi ha d'assistir amb invitació).
 
El nou local està ubicat en ple centre de la capital del Segrià, en un edifici de 380 metres quadrats de superfície. Francesc Pons ha estat el responsable de conceptualitzar l'interiorisme del projecte amb una innovadora estètica amb cuina en viu, barra de smoothies, taulell d'amanides i fresh bar on exposa l'oferta de postres.
 
El restaurant compta també amb una àmplia terrassa que es mantindrà oberta en horari ininterromput durant tot l'estiu. La cuina, per la seva banda, estarà oberta des de les 09:30h del matí a les 23:30h de la nit.
 
La festa d'aquest dijous estarà amenitzada amb un concert en directe de Marina BBface & The Beatroots, banda de música referent de la música soul espanyola, i anirà acompanyada d'una degustació de plats i sucs de la carta creats per la mateixa Teresa Carles.