
Truita d'espàrrecs de marge amb formatge de cabra
Ingredients per persona:
4- 5 espàrrecs de marge
2 c / s de formatge de cabra ratllat
1 ou
1 rajolí de llet evaporada
Orenga, sal,
Oli d'oliva verge extra
Renteu els espàrrecs i rebutgeu la part més llenyosa, talleu-los a rodanxes petites i col·loqueu-les en una paella amb una mica d'oli, sal i a foc mig coure uns 6-8 minuts. Reserveu.
Mentre en un recipient bateu l'ou amb una mica de llet evaporada, el formatge ratllat, un pessic de sal i orenga.
A la paella, abans utilitzada, qualleu una truita plana.
Emplateu col·locant la truita al plat, en una meitat poseu els espàrrecs reservats i tapeu-los amb l'altra meitat de la truita.
Decoreu amb les puntes dels espàrrecs i regueu amb una mica d'oli de julivert i de tomàquets secs.
NOTA: La quantitat de llet evaporada és només un rajolí per que quedi més esponjosa.
** Si no hi ha llet evaporada doncs llet, també va bé.
** L'oli de julivert es fa batent unes fulles d'aquest amb oli.
** L'oli de tomàquets secs es fa, previ remull de 12 hores d'un parell de tomàquets secs, picar-los bé i barrejar-los amb oli.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.