Món Sant Benet acull aquest dimarts al matí la cerimònia d'obertura del Barcelona International Youth Science Challenge (BYISC), el nou programa que impulsa la Fundació Catalunya-La Pedrera amb l'objectiu d'estimular el tal·lent científic de joves d'arreu del món apassionats per la ciència. En total són 66 els nois i noies, provinents de diferents punts del planeta com ara Rússia, Brasil, Montenegro o Itàlia, els que prenen part d'aquesta iniciativa, pionera a l'estat espanyol pel fet de connectar estudiants amb els investigadors dels centres de recerca internacionals amb seu a Catalunya.
La durada del programa que demà arrenca a Món Sant Benet és de dues setmanes. Durant la seva estada a Sant Benet, els joves tindran l'oportunitat de conèixer els seus companys i realitzar conferències i debats científics. Posterioment, a Barcelona, visitaran els nou centres de recerca col·laboradors on treballaran colze a colze amb investigadors de reconeixement internacional. L'acte de cloenda durant el qual els participants presentaran els projectes treballats durant aquests dies tindrà lloc el divendres, 22 de juliol, a les 10 del matí, a La Pedrera.
Món Sant Benet acull 66 joves que fan les estades científiques BIYSC
El programa acull enguany a vuit joves de països com Rússia, Brasil, Montenegro, Pakistan o Itàlia entre d’altres
ARA A PORTADA
Publicat el 11 de juliol de 2016 a les 15:53
Actualitzat el 11 de juliol de 2016 a les 16:01
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Alumnes de Sant Mateu de Bages guanyen el Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català
-
Cultura i Mitjans Se suspèn el Pessics de Vida amb Mario Gas previst per al 28 de maig
-
Cultura i Mitjans El Tribunal Suprem no admet a tràmit el recurs de Transversal pel projecte museogràfic del Museu del Barroc
-
Cultura i Mitjans «L'alcova vermella» en ràdioteatre dona el tret de sortida als actes Balaguer
-
Cultura i Mitjans La basílica de la Seu presenta el primer cicle d'orgue Magí Pontí
-
Cultura i Mitjans L'Auditori de Sant Francesc es converteix en un plató cinematogràfic durant quatre setmanes