Món Sant Benet ha arribat aquest migdia a l’emblemàtica xifra de 200.000 visites. És per això que els responsables del projecte han volgut obsequiar la persona que ha fet la visita amb què s’ha arribat a aquesta xifra. Es tracta d’Àngel Carol, de Barcelona, que ha visitat el recinte amb un grup de companys de la comunitat salesiana de Martí-Codolar, de Barcelona.
La directora del Servei Didàctic de Món Sant Benet, Núria Flotats, ha fet lliurament a Àngel Carol d’ un lot de productes gastronòmics de La Botiga de Món Sant Benet. Àngel Carol s’ha mostrat molt agraït pel detall dels responsables de Món Sant Benet. El grup de salesians ha vingut a conèixer Món Sant Benet i concretament ha fet la visita medieval, després que un dels seus membres, Jordi Latorre, hi fes una visita fa unes quantes setmanes. Ell mateix explica que “em va encantar”, especialment els audiovisuals, “que són molt aclaridors i il•lustratius i retraten molt bé la vida dels monjos, amb una molt bona ambientació històrica”. A més, segons ell, “el conjunt està molt ben restaurat, val la pena visitar-lo”.
11.000 visites mensuals
L’afluència de visitants a Món Sant Benet des de l’obertura inicial al públic, el 6 de desembre de 2007, ha superat les previsions inicials i se situa en una mitjana d’11.000 mensuals, aproximadament. D’aquestes 200.000 visites que s’han fet fins aquest moment, més de 97.000 pertanyen a la visita medieval que inclou un recorregut per la cripta, l’església, el claustre, el celler i la zona de Montserrat, mentre més de 50.000 persones ja han fet la visita modernista que inclou un itinerari pels espais que la família del pintor Ramon Casas va adequar com a casa d’estiueig. En tercer lloc, la Fundació Alícia ha rebut més de 24.000 visites (una opció que inclou el taller ‘El sentit dels sentits’). Finalment, ja s’han realitzat un total de 28.000 tallers, bona part dels quals han estat fets per grups escolars de tot el territori català.
Caixa Manresa va inaugurar a final del 2007 Món Sant Benet, el projecte més ambiciós de la seva història, un conjunt d’oci cultural del qual formen part un monestir que té l’origen al segle X, un centre d’investigació en ciència i cuina, liderat per Ferran Adrià i Valentí Fuster, un centre de convencions, un hotel i un restaurant de cuina d’autor, amb el cuiner Jordi Cruz al capdavant.
La directora del Servei Didàctic de Món Sant Benet, Núria Flotats, ha fet lliurament a Àngel Carol d’ un lot de productes gastronòmics de La Botiga de Món Sant Benet. Àngel Carol s’ha mostrat molt agraït pel detall dels responsables de Món Sant Benet. El grup de salesians ha vingut a conèixer Món Sant Benet i concretament ha fet la visita medieval, després que un dels seus membres, Jordi Latorre, hi fes una visita fa unes quantes setmanes. Ell mateix explica que “em va encantar”, especialment els audiovisuals, “que són molt aclaridors i il•lustratius i retraten molt bé la vida dels monjos, amb una molt bona ambientació històrica”. A més, segons ell, “el conjunt està molt ben restaurat, val la pena visitar-lo”.
11.000 visites mensuals
L’afluència de visitants a Món Sant Benet des de l’obertura inicial al públic, el 6 de desembre de 2007, ha superat les previsions inicials i se situa en una mitjana d’11.000 mensuals, aproximadament. D’aquestes 200.000 visites que s’han fet fins aquest moment, més de 97.000 pertanyen a la visita medieval que inclou un recorregut per la cripta, l’església, el claustre, el celler i la zona de Montserrat, mentre més de 50.000 persones ja han fet la visita modernista que inclou un itinerari pels espais que la família del pintor Ramon Casas va adequar com a casa d’estiueig. En tercer lloc, la Fundació Alícia ha rebut més de 24.000 visites (una opció que inclou el taller ‘El sentit dels sentits’). Finalment, ja s’han realitzat un total de 28.000 tallers, bona part dels quals han estat fets per grups escolars de tot el territori català.
Caixa Manresa va inaugurar a final del 2007 Món Sant Benet, el projecte més ambiciós de la seva història, un conjunt d’oci cultural del qual formen part un monestir que té l’origen al segle X, un centre d’investigació en ciència i cuina, liderat per Ferran Adrià i Valentí Fuster, un centre de convencions, un hotel i un restaurant de cuina d’autor, amb el cuiner Jordi Cruz al capdavant.