Nandu Jubany inaugura a Barcelona el restaurant Pur-Impur

El nou espai, que barreja gastronomia i cocteleria, obre les portes aquesta setmana

Publicat el 02 de juliol de 2018 a les 17:41

Nandu Jubany, al nou restaurant. Foto: Dívik


El cuiner Nandu Jubany inaugura el nou restaurant Pur-Impur al Passatge de la Concepció de Barcelona. Es tracta d'un nou establiment que obrirà les portes aquest dimarts 3 de juliol. Es divideix en 2 espais: el Pur, que és la zona on un màxim de 40 comensals podran gaudir de la gastronomia, i l'Impur, que és una cocteleria amb espai de festes que se situarà a la planta inferior de l'edifici.

Jubany va explicar a la presentació que el restaurant reuneix "el concepte ideal per gaudir d'una festa completa, combinant la gastronomia, la cocteleria i la música". En aquesta línia, el conegut cuiner osonenc va dir que el Pur és un homenatge als productes i als productors on es podrà tastar "la puresa del gust sense espatllar el que ja és perfecte: el producte".

L'Impur, en canvi, "és una cocteleria pensada per prendre-hi una copa després de fer l'àpat", va matissar Jubany. S'hi podran degustar 15 còctels de creació pròpia fets amb ingredients locals, 6 licors casolans per potenciar les sobretaules, i una vintena de còctels clàssics d'arreu del món.

Els dos espais han estat dissenyats per lagranja design, l'estudi de disseny d'interiorisme que ja va treballar per Nandu Jubany dissenyant Petit Comitè, situat al costat de Pur-Impur, i els 3 restaurants que va obrir el cuiner osonenc a Singapur.