Antoni Poyato, reelegit primer secretari del PSC a Osona

Els socialistes han escollit els nous càrrecs de l'executiva comarcal

La nova executiva comarcal del PSC a Osona.
La nova executiva comarcal del PSC a Osona. | PSC Osona
Redacció
28 de juny del 2024
Actualitzat a les 12:56h

Aquest dijous 27 de juny s'ha celebrat a Vic l'Assemblea de militants del PSC d'Osona per a escollir els nous càrrecs de l'executiva comarcalAntoni Poyato -regidor de l'equip de govern de l'Ajuntament de Manlleu, conseller comarcal i diputat al Parlament- ha estat reelegit com a primer secretari.

La nova executiva incorpora representants municipals on els socialistes van aconseguir representació a les passades eleccions municipals del 28 de maig del 2023. A més de Toni Poyato al capdavant, també en formen part Josep Paré, Marta Moreta, Josep Pou, Bet Contreras, Josep Tió, Josep Manel Garcia, Miquel Ylla, Jordi Albareda, Roser Roma, Verònica Ruiz, Julio Silva, Miquel Àngel Sáez, Xavier Vilamala, Maty Suarez, Jaume Orra i Miguel Morais.

Tanmateix, com a president del Consell de Federació ha estat reelegit Jordi Solé i com a consellers Nacionals Xavier Vilamala, Jaume Orra i Josep pou.

La nova executiva 2024-2028 ha marcat com a objectius prioritaris la consolidació del projecte socialistes, l'ampliació territorial amb la confederació de noves llistes municipals i la constitució de les JSC Osona.