​El millor croissant de l'Estat és de Roda de Ter

Gil Prat, de la Pastisseria Prat “Can Carriel”, guanya l’última edició del certamen de Millor Croissant Artesà de Mantenga

Publicat el 05 d’octubre de 2017 a les 09:04
Actualitzat el 05 d’octubre de 2017 a les 09:26
El millor croissant artestà de mantega de l’Estat és de Roda de Ter. Gil Prat de la Pastissera Prat “Can Carriel” ha guanyat el premi de la desena edició del concurs que organitza l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. El jurat del certamen valora el gust (40 punts), l’alveolat (15 punts), el fullat (15 punts), el color (10 punts), el format (10 punts) i l’acabat (10 punts).

Gil Prat, que s’endú un premi de 1.000 euros, forma part d’una llarga tradició de la Pastisseria Prat “Can Carriel”. Prat és la quarta generació d’una pastisseria que va fundar el seu besavi el 1900.