El pa negre reneix a Manlleu

Presentació d’un nou producte, aprofitant l’embranzida de la pel•lícula i la novel•la d’Emili Teixidor.

Publicat el 11 d’abril de 2011 a les 12:09
Després de l'èxit de la novel•la d'Emili Teixidor, “Pa negre”, i de la seva multipremiada versió cinematogràfica, a Manlleu neix un nou producte. O millor dit, es recupera un producte, el pa negre.

La idea ha sorgit de l’empresa manlleuenca Altarriba i Bonblat. El seu propietari, Francesc Altarriba, després de veure la pel•lícula, se li va ocórrer fer proves per intentar trobar una bona recepta de pa negre amb ànim d'agradar i deixar de banda la misèria que significava en època de postguerra tenir a taula aquest producte.

El proper dimecres, dia 13 d’abril, a les 20:30 hores, es farà al Museu Industrial del Ter (MIT) la presentació d’aquest pa, en què hi haurà els actors Francesc Colomer i Marina Comas, uns bons ambaixadors d’aquest producte, tenint en compte que els dos són osonencs i protagonistes del film.

Aquest és un acte obert a tothom i on tots els assistents podran fer un tastet d'aquest nou pa. Aquells qui encara no hagin vist la pel•lícula podran fer-ho el mateix dimecres després de la presentació del pa a l’auditori del MIT.