Així ho explica a Osona.com, el gerent Daniel Bassas. Apunta que "s'ha aprofitat el canvi per impulsar noves àrees", remarcant que "hi ha molta més accessibilitat per al ramader". "Reforcem el dia a dia amb les noves àrees de treball, com el porcí, el veterinari boví, la farmàcia o serveis paral·lels com la venda de pinso". Bassas també remarca que s'estan reforçant "les noves tendències de gestió". "Amb aquest canvi hem reorientat la nostra estratègia: professionalització del camp des del dia a dia".
Un dels nous espais és el Rebost Pagès que potencia el comerç local de proximitat. "El perfil del nostre soci encaixa amb això, ja que som petits i mitjans productors, de la plana, molt arrelats al territori i amb una tradició a les espatlles, que cal posar en valor i el mercat cada vegada valora més", afegeix.

El president de la CPV Vicenç Fabré; Pep Palau; el gerent Daniel Bassas; i l'alcalde de Gurb Pep Casassas Foto: Josep M. Montaner
Mig segle a Vic
El trasllat a un altre municipi és significatiu, ja que la cooperativa ha estat 53 anys a la capital d'Osona. Si bé va assentar-se al carrer de la Ramada per primer cop, s'ha estat majoritàriament al carrer Bisbe Morgades de Vic, que ha esdevingut la tradicional seu.
Bassas explica que "era un dels projectes que la cooperativa tenia al calaix". "Amb el trasllat de les oficines a Gurb a principis d'any, ara s'ha pogut tornar a tenir totes les àrees juntes", diu, remarcant que "reagrupem els equips, renovem espais i la filosofia de treball per estar més coordinats i amb el valor afegit que això suposa", conclou.