[nointext]
Sigui com sigui, es confirma l'interès en els reptes actuals de la transició energètica i la bioconstrucció. De fet, aquesta fira neix de la fusió dels esdeveniments que s'han celebrat anteriorment a la ciutat, com la Fira de la Biomassa, Saló del Biogàs, la Fira de l'Autoconsum Elèctric i Fira de la Fusta Constructiva.
[slideflaix]1528[/slideflaix]
Amb aquesta bona acollida, l'organització confirma que el certamen tornarà a celebrar-se el febrer del 2023 amb l'objectiu de consolidar-la en els propers anys.
[h3] De jornades tècniques a una seixantena d'expositors [/h3]
Un dels elements destacats de la programació van ser les jornades tècniques que van generar molt interès i van reunir molta afluència de públic. Unes 550 persones van anar passant per les diverses xerrades. Entre les conferències va destacar el bloc sobre les comunitats energètiques, les de gestió forestal i la ponència de l'arquitecte Carles Oliver sobre rehabilitació i patrimoni.
🎥Vídeo-resum de la nova #FiraEnergiaConstruccióSostenible de Vic💡♻, que ha tingut més de 4.500 visitants i se'n preveu una nova edició l’any vinent. #FECSVic #vic #osona #fira #vicfires #RecinteFiralElSucre #autoconsumelèctric #bioenergia #bioconstrucció @energiacat @aj_vic pic.twitter.com/F36JMQazTf
— Fecs (@fecsvic) February 21, 2022
La fira, que va reunir una seixantena d'expositors, va comptar amb presentacions comercials de productes i un taller sobre envans de bioconstrucció a càrrec de l'escola Orígens. També va acollir les Jornades de Fusta Constructiva del Gremi de Fusta i Moble amb ponències i formacions.
[noticia]67682[/noticia]