L'empresa Liquats Vegetals –propietària de la marca de begudes vegetals Yosoy- ha arribat a un acord amb Ypsicon Advanced Technologies, companyia especialitzada en noves tecnologies a la indústria alimentària, per iniciar una prova pilot en l'elaboració de les seves begudes.
Es tracta d'aplicar la tecnologia d'ultra alta pressió contínua (UHPH), que, tal com explica la companyia de Viladrau en una nota, permetrà l'obtenció de productes amb "millors valors nutricionals".
Aquesta nova tecnologia és una aposta per noves fórmules d'esterilització, ja que s'eviten danys tèrmics i es mantenen les propietats nutricionals i sensorials. En aquest sentit, des de Liquats posen en valor la qualitat i la tecnologia, en substitució dels additius.
Liquats Vegetals farà una prova pilot d'alta tecnologia per elaborar les seves begudes
La companyia de Viladrau ha arribat a un acord amb Ypsicon Advanced Technologies per aplicar tecnologia d'ultra alta pressió contínua
Ara a portada
-
Societat Entre la llum de la plaça Major i la foscor a gran part dels barris: així es va viure a Vic l'apagada elèctrica Redacció
-
-
Societat Catalunya recupera la normalitat a la xarxa elèctrica i Rodalies torna parcialment Lluís Girona Boffi
-
-
Economia «Volem viure»: els sindicats incrementen la pressió en l'1-M de la reducció de la jornada Redacció
Publicat el 26 de febrer de 2021 a les 12:55
Et pot interessar
-
Societat Tot el que has de saber del Lactium de Vic 2025
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: de l'1 al 4 de maig
-
Societat Translog Osona reuneix una quarantena de professionals per parlar de ciberdelinqüència i empreses
-
Societat Vic posa en marxa un pla per buscar nous lectors