Mor el pare de Begoña Gómez i sogre de Pedro Sánchez

El president espanyol ha anunciat la suspensió de la seva agenda i no assistirà al Consell Europeu d'aquest dijous i divendres

Pedro Sánchez i Begoña Gómez, en una imatge d'arxiu
Pedro Sánchez i Begoña Gómez, en una imatge d'arxiu
Lluís Girona Boffi
26 de juny del 2024
Actualitzat a les 18:26h

El pare de Begoña Gómez i sogre de Pedro Sánchez ha mort aquest dimecres. El president espanyol havia anunciat la suspensió de la seva agenda durant els pròxims dos dies per un assumpte "inexcusable i imprevist". Així ho havia avançat El Periódico de España, que assegurava que diferents fonts de la Moncloa apuntaven a un motiu personal i que no té res a veure amb la política.

Tal com detallava el mateix mitjà, la suspensió és de dos dies però tampoc es descartava que si el desenllaç s'accelerava, com ha acabat passant, Sánchez pugui reprendre els seus compromisos. Si bé, finalment no serà així i el president espanyol no assistirà a la reunió del Consell Europeu que se celebrarà aquest dijous i divendres a Brussel·les.

Sánchez ja va suspendre la seva presència a Barcelona aquest dimarts, quan havia d'assistir als premis de la patronal Pimec que es donaven al Palau Sant Jordi. Aquest dimecres al matí sí que ha assistit al ple del Congrés dels Diputats, on ha mantingut un nou cara a cara amb Alberto Núñez Feijóo per l'acord per renovar el Consell General del Poder Judicial. Finalment, però, ha decidit aparcar la seva activitat pública.