Aquesta és la programació de la segona edició del Saló Sakura Matsuri

Des de mitjans de març hi ha activitats programades el cap de setmana del 15 i 16 d'abril

El moment de la plantada de l'arbre asiàtic
El moment de la plantada de l'arbre asiàtic | Ajuntament de Sabadell
Redacció
20 de març del 2023
Aquest cap de setmana ha començat a desplegar-se la programació de lasegona edició del Saló Sakura Matsuri, el certamen multisectorial dedicat a la cultura, la gastronomia, l’oci i la gastronomia, entre d’altres, de Japó. Les activitats s'aniran incrementant amb el pas dels dies, fins al cap de setmana del 15 i 16 d'abril.

El tret de sortida es va fer, tal com va avisar el líder de Junts per Sabadell -i alcaldable de la formació-, Lluís Matas, amb la plantació d’un cirerer de la varietat Sakura Someiyoshino als jardinets de l'Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

En el mateix Espai Cultura es va inaugurar l'exposició "Joguines japoneses", en un recull fet pel Consolat General del Japó a Barcelona. La comissària de la mostra, Anzu Maekaw, va indicar que “permetrà conèixer les característiques regionals de diversos indrets del Japó i enfortir vincles entre ambdues cultures”.

L'agenda compta amb una cinquantena de propostes entre tallers, xerrades, cites esportives, concerts, sessions gastronòmiques i trobades empresarials, entre d'altres. Tot plegat, culminarà del 14 al 16 d'abril a Fira Sabadell, on hi ha uns 3.000 metres quadrats de la nau central reservats per aquest esdeveniment.

2a edició del Sakura Matsuri de Sabadell by Naciodigital on Scribd