El sorteig de la Primitiva deixa més de 600.000 euros a Sabadell

És l'única butlleta encertant de primera categoria i és el segon premi del mes a la ciutat

Imatge de les boles de la Primitiva
Imatge de les boles de la Primitiva | Primitiva
Redacció
21 de març del 2023
Actualitzat a les 10:14h
La primavera ha arribat de la millor manera per la persona que s'ha endut el premi de la Primitiva, en el sorteig d'aquest dilluns: 614.474,47 euros. Una butlleta guanyadora que s'ha registrat a l'administració que hi ha a tocar del Mercat Central, situada a la plaça Sant Jaume, 3.

Més de 600.000 euros en haver encertat els sis números de la rifa. El o la premiada ha estat l'únic o l'única de la primera categoria, gràcies haver esbrinat el 21, 24, 27, 37, 41 i 42. Així, la Primitiva d'aquest dilluns s'ha quedat orfe d'agraciat en la categoria especial -sis números més el reintegrament-, com també a la segona -cinc encerts més el complementari-.

D'aquesta manera, s'ha acumulat un pot de cara al següent sorteig, previst per aquest dijous. La recaptació de la loteria d'aquest dilluns ha estat de 5.049.044 euros.

És el segon premi de la Primitiva d'aquest mes de març que cau a la capital vallesana. El passat 2 de març la sort va ser més generosa i algú es va embutxacar gairebé 11 milions d'euros. Un premi que va donar l'administració de loteries número 8, situada al Passeig Espronceda, 36, conegut com Les Nenes de de la Sort.