Rodríguez respon a Farrés: «Les persones honestes no durem en política»

Utilitza les xarxes socials per oferir la seva versió dels fets

L'exregidor Jesús Rodríguez a la plaça Sant Roc, en una protesta de la Policia Municipal
L'exregidor Jesús Rodríguez a la plaça Sant Roc, en una protesta de la Policia Municipal | Juanma Peláez
Redacció
21 de març del 2023
Actualitzat a les 10:46h
El ja extinent d'alcaldessa de l'Ajuntament de Sabadell Jesús Rodríguez ha ofert la seva versió dels fets, després que el consistori anunciés en un comunicat el seu cessament. En un missatge breu penjat al seu perfil personal de Facebook ha reblat que "les persones honestes no durem en política".

En aquest post ha indicat que l'alcaldessa, Marta Farrés, "m'ha difamat per ser honest" i ha detallat que li va enviar un correu electrònic en el qual li traslladava la seva "preocupació" en "detectar irregularitats i connivència en la gestió d'un expedient d'Smatsa", la concessionària encarregada de la recollida de residus i neteja viària.

Ell mateix ha precisat que disposa de proves del que sosté, però sense especificar res més, així com tampoc ha atès la petició de NacióSabadell per donar una versió més àmplia dels fets.

Rodríguez anava de número 8 a les llistes del PSC de Sabadella les eleccions municipals de 2019. Ara, la formació ha iniciat el procediment de suspensió de militància que ha de derivar amb la seva expulsió, tal com va informar aquest dilluns. Una decisió que ve motivada per les "amenaces i coacció" contra Farrés, després que aquesta, segons el relat del partit, li comuniqués que no comptava amb ell per als comicis de maig i es negués "arreglar-li la situació amb diners".