UGT al CN Sabadell denuncia assetjaments a empleats i socis durant el mandat de Torres

El sindicat diu que durant els darrers cinc anys no s'ha respectat el codi ètic de l'entitat ni els valors que sempre l'han regit com "el joc nét o l'esperit esportiu"

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:14h
La secció sindical d'UGT al Club Natació Sabadell ha emès un comunicat en què denuncia cassos "d'assetjament" i "vulneració dels drets dels treballadors" sota el mandat del fins ara president i candidat al càrrec, Miquel Torres. Els representants laborals lamenta que els darrers 5 anys valors com el joc nét, el respecte o l'esperit esportiu "han quedat minvats fruit de les decisions de l'actual junta". Per tot plegat fan una crida a la responsabilitat de l'equip que surti vencedor dels comicis que se celebraran el proper 25 de gener.  

El comunicat arriba després que la Federació Catalana de Natació desestimés el recurs que el també candidat a la presidència del Club, Claudi Martí va presentar acusant Miquel Torres de cometre irregularitats en el procés d'obtenció d'avals per presentar-se a les eleccions del 25 de gener.

El sindicat recorda que el CN Sabadell és una entitat capdavantera a la ciutat i amb una història i bagatge propi que s'ha vist malmès en els darrers anys. "Malauradament, els últims 5 anys aquests valors han quedat minvats fruit de les decisions i de les actuacions de l’actual Junta Directiva encapçalada pel Miquel Torres", explica el comunicat.

En el text els representants dels treballadors asseguren que els ha sigut "molt desagradable haver de gestionar un munt de situacions d’assetjament i vulneració de drets que han patit els treballadors i les treballadores, els representants sindicals i fins i tot algú soci".

Per tot plegat adverteixen que "una entitat del prestigi del CN Sabadell no hauria de permetre que aquells que tenen la responsabilitat de dirigir-la, no respectin la llibertat ni siguin tolerants amb aquells que pensen diferent, no fomentin el diàleg i utilitzin la imposició com a manera de fer".

Des de la secció sindical es fa una crida "a la responsabilitat i al sentit comú de tots aquells que aspiren a dirigir el Club els anys vinents, amb voluntat constructiva" perquè consideren que no es pot permetre "que algú torni a vulnerar el que ha sigut el seu codi ètic al llarg d’una brillant història".