27
d'abril
de
2023, 21:45
Actualitzat:
22:23h
Menjar alvocat té moltes derivades positives. És una fruita deliciosa i nutritiva. És bona, també, per la seva versatilitat i propietats i per tot això és fàcil trobar-la a qualsevol cuina del país. Ara bé, fer-ne una bona gestió és complicat. Hem de preveure quan ens la menjarem per comprar-la més o menys verda i si la posem a la nevera també hem de calcular aproximadament quan la farem servir perquè no se'ns faci negra.
I tot i que consideris que ets un pro de l'alvocat, segur que tu també comets una sèrie d'errors que el cert és que són molt habituals. Tenir-los en compte i posar-hi remei pot fer que et durin més temps i que es conservin millor cosa que, tenint en compte que no són pas barats, pot ser d'utilitat. Comencem.
I tot i que consideris que ets un pro de l'alvocat, segur que tu també comets una sèrie d'errors que el cert és que són molt habituals. Tenir-los en compte i posar-hi remei pot fer que et durin més temps i que es conservin millor cosa que, tenint en compte que no són pas barats, pot ser d'utilitat. Comencem.
1. No conèixer les diferents varietats
Hi ha més de 50 varietats diferents d'alvocat, encara que al supermercat només acostumen a haver-n'hi tres: la bacon, la hass i la forta. Varien en forma, mida, color de la pell i textura. La varietat hass, per exemple, és ovalada i la pell es pot treure fàcilment, la varietat forta, en canvi, té la pell més suau i té forma de pera. En aquest cas, la pell es manté verda tot i que maduri. En canvi, l'alvocat bacon té menys greix i això es nota en el seu gust, molt menys intens.