[nointext]
En aquesta nova edició, hi ha propostes gastronòmiques molt variades, entre les que destaca la de Casa Hotel Fuster, amb la brandada de lluç amb melmelada d’escalivada i la cresta d’humus amb botifarra del perol del xef Oriol Canillas. També és interessant la proposta de Bravo 24 de l’Hotel W, amb l’ostra de Normandia amb salsa thai i l’amanida de Barcelona del xef Carles Abellán. Sense oblidar, entre d'altres, l’H10 Metropolitan, amb la mini hamburguesa d'ànec i foie i el timbal de guacamole i pop a baixa temperatura amb escuma de llimona del xef Darío Méndez.
Per aquesta ocasió especial, Damm va crear ja fa deu anys la cervesa Inedit, una barreja de cervesa de malt d’ordi tradicional i cervesa de blat elaborada per acompanyar la gastronomia de primer nivell.

Terrassa de l'hotel H10 de Barcelona, un dels establiments col·laboradors. Foto: Damm

Tapa de l'hotel Ohla de Barcelona Foto: Damm