Quina recerca es fa al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya? Com pot la ciència forestal contribuir als objectius de desenvolupament sostenible? Quins temes són d'interès?
Per respondre a aquestes i altres preguntes, el CTFC ha organitzat un seminari sobre Ciència forestal pel proper 20 de novembre, a la sala polivalent de Solsona a partir de les 17h.
Per part del CTFC, hi participaran Gerard Bota, expert en biodiversitat; Mireia Pecurul, experta en governança forestal; Míriam Piqué, experta en gestió forestal sostenible, i Pere Rovira, expert en sòls i adobs. També hi participaran Nil Ballarà, promotor de Deixant empremta, i Sònia Genestar, artista local que desenvoluparà un treball plàstic durant la sessió.
La sessió es farà en format participatiu entre les persones ponents i les assistents. La discussió es farà acompanyada d'una degustació de vi del Celler del Miracle (Solsonès), que explicarà el seu projecte en termes de sostenibilitat.
El seminari està organitzat pel CTFC i Deixant empremta, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Solsona, en el marc de la Setmana de la Ciència 2021.
L'activitat és gratuïta. Cal inscripció prèvia a comunicacio@ctfc.cat
El CTFC organitza un seminari sobre ciència forestal a Solsona
Serà el proper dissabte, 20 de novembre, a la sala polivalent de Solsona, en el marc de la Setmana de la Ciència 2021
ARA A PORTADA
Publicat el 11 de novembre de 2021 a les 16:46
Actualitzat el 11 de novembre de 2021 a les 16:51
Et pot interessar
-
Societat Convoquen els municipis de la Catalunya Central a Solsona per presentar el Pla INFOCAT per afrontar el risc d’incendis forestals
-
Societat Jornada de networking a l'Escola Arrels
-
Societat El PFI d’auxiliar de vivers i jardins de l’institut Francesc Ribalta col·labora amb el Rebost Solidari del Solsonès
-
Societat Mans Unides Solsona porta solidaritat a ritme de ball
-
Societat Solsona acull el dissabte 17 de maig una xerrada per donar a conèixer els CAE, certificats d'estalvi energètic
-
Societat Jornada tècnica sobre la manca de relleu generacional al comerç local