Les setrilleres als restaurants ja són cosa del passat. Aquest dissabte, coincidint amb l'inici del mes de març, tots els restaurants ja hauran de servir l'oli envasat a les taules. La mesura va entrar en vigor oficialment el passat 1 de gener però els establiments tenien un marge fins al 28 de febrer per tal d'esgotar les resistències.
La mesura no agrada als restaurants que, tot i que l'acataran, denuncien que els suposarà un increment de costos d'entre el 30 i el 40%, a causa dels envasos. La decisió respon a una norma estatal que transposa una directiva europea.
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de març de 2014 a les 09:52
Et pot interessar
-
Política Feijóo, atrapat per la pinça Sánchez-Ayuso
-
Política Reunió imminent entre Junts i el PSOE
-
Política A Israel sempre li quedarà Aznar
-
Política L'Església no s'estova amb Illa
-
Política Albiol dona suport al Pacte Nacional per la Llengua i es desmarca del PP
-
Política Escletxa a Barcelona amb la Flotilla: la dreta en fa befa mentre PSC, BComú i ERC demanen protecció