Les setrilleres als restaurants ja són cosa del passat. Aquest dissabte, coincidint amb l'inici del mes de març, tots els restaurants ja hauran de servir l'oli envasat a les taules. La mesura va entrar en vigor oficialment el passat 1 de gener però els establiments tenien un marge fins al 28 de febrer per tal d'esgotar les resistències.
La mesura no agrada als restaurants que, tot i que l'acataran, denuncien que els suposarà un increment de costos d'entre el 30 i el 40%, a causa dels envasos. La decisió respon a una norma estatal que transposa una directiva europea.
Ara a portada
Publicat el 01 de març de 2014 a les 09:52
Et pot interessar
-
Política Els militants d'ERC a Barcelona voten la nova direcció de la federació entre Baró i Camacho
-
Política Borràs agraeix la petició perquè Sánchez l'indulti i evitar la presó
-
Política «No n'hi ha prou amb ocupar les institucions»: torna l'Ada Colau activista
-
Política Illa garanteix que els Mossos no deixaran desatès cap poble ni ciutat: «No hi haurà impunitat»