Les setrilleres als restaurants ja són cosa del passat. Aquest dissabte, coincidint amb l'inici del mes de març, tots els restaurants ja hauran de servir l'oli envasat a les taules. La mesura va entrar en vigor oficialment el passat 1 de gener però els establiments tenien un marge fins al 28 de febrer per tal d'esgotar les resistències.
La mesura no agrada als restaurants que, tot i que l'acataran, denuncien que els suposarà un increment de costos d'entre el 30 i el 40%, a causa dels envasos. La decisió respon a una norma estatal que transposa una directiva europea.
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de març de 2014 a les 09:52
Et pot interessar
-
Política Feijóo, després de la imputació de Montoro: «Que s'investigui el que s'hagi d'investigar»
-
Política Espanya persisteix per fer caure el mur contra l'oficialitat del català a Europa
-
Política El Parlament denuncia la desinversió de l'Estat en infraestructures i els socis d'Illa critiquen l'ampliació del Prat
-
Política La progressista Ana Ferrer s'aparta de la cursa per la presidència de la sala penal del Suprem i deixa via lliure al candidat conservador
-
Política Puigdemont demana al TC que suspengui l'ordre de detenció de Llarena
-
Política Tercer expedient del dia: Brussel·les avisa Espanya per no actualitzar la llei contra el blanqueig i la reducció de l'IVA