L'escudella de pagès de la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina, l'àpat que s'ha de tastar

Any rere any l'elabora la gent de l'Associació Casal Caliu el Dolmen

La gent del Caliu de Vallgorguina cuinant l'escudella de pagès que es podrà trobar a la Fira del Bosc i la Pagesia.
La gent del Caliu de Vallgorguina cuinant l'escudella de pagès que es podrà trobar a la Fira del Bosc i la Pagesia. | Jordi Purtí
22 de novembre de 2024, 12:05
Actualitzat: 18:18h

Aquest cap de setmana se celebra una nova edició de la XXIX Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina. S'espera que, com ja és tradició, es transformi en un gran aparador amb les més de cent parades que s'hi trobaran. productors gastronòmics (embotits, formatges, mel...) i altres artesans i demostracions d'oficis tradicionals, alguns dels quals ja han desaparegut, a banda de les activitats paral·leles que s'hi portaran a terme en aquests dos dies.

I una de les tradicions que perduren en el temps és l'escudella de pagès que any rere anys elaboren la gent de l'Associació Casal Caliu el Dolmen de Vallgorguina. I que els visitants no poden deixar de tastar. Ja sigui a la mateixa fira o per endurse-la a casa.

Aquest és el programa sencer de la Fira del Bosc i la Pagesia.