Joaquim Mayugo pregoner de la Festa Major de Breda que s'allargarà fins l'11 de setembre

Al Cercle Bredenc es representarà l'obra de teatre «Una altra estrena» de la companyia Sus4

Joaquim Mayugo i Soler farà aquesta nit el pregó de la Festa Major de Breda
Joaquim Mayugo i Soler farà aquesta nit el pregó de la Festa Major de Breda | Jordi Purtí
Redacció
07 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:29h
Després de la suspensió del 2020 i l'edició amb restriccions del 2021, aquest 2022 Breda torna a celebrar la seva Festa Major en el seu format habitual. Torna la gresca i la xerinola del 7 a l'11 de setembre amb una programació apta per a tots els públics. Abans però, hi va haver un previ, ja que el 27 d'agost tornà el Campionat de Botifarra Memorial Núria Marés i Narcís León, que arribà a la seva 16a edició.

Com és habitual, la Festa Major començarà amb el tradicional Pregó, aquest dimecres 7 de setembre a les 20h a la plaça de la Vila. Enguany el pregoner serà Joaquim Mayugo i Soler, un home fonamental a la vida cultural i social de la vila gràcies al seu treball i dedicació en la creació d'espectacles teatrals i musicals al llarg dels anys. Posteriorment, a les 22h, el Cercle Bredenc acollirà l'obra de teatre Una Altra Estrena de la companyia Sus4.

Les activitats programades per aquesta Festa Major són nombroses i diverses de les quals n'anirem informant en els decurs d'aquestsa dies festius. La programació es pot consultar al web de l'Ajuntament de Breda (www.breda.cat)

 
Arxivat a