Més de 80 persones participen en la representació de «La Bella i la Bèstia» a Sant Celoni

Rebrot Teatre i l'escola de Dansa Esther Cortés estan acabant de polir tots els detalls per l'estrena del mes d'abril

Actors de Rebrot Teatre de Sant Celoni que participen en la representació de la Bella i la Bèstia
Actors de Rebrot Teatre de Sant Celoni que participen en la representació de la Bella i la Bèstia | Rebrot Teatre
23 de març del 2023
Actualitzat a les 12:32h
El grup amateur Rebrot Teatre de Sant Celoni i l'Escola de Dansa Esther Cortés estan acabant de polir els detalls per l'estrena de la representació de La Bella i la Bèstia  que es representarà en sis funcions repartides entre els caps de setmana dels dies 15, 16, 22 i 23 d'abril al Teatre Municipal Ateneu i amb les direccions artística d'Helena Novell, musical de Dani Morales i coreogràfica d'Esther Cortés.

Es tracta d'una nova producció pròpia de grup de teatre celoní en el qual hi participen al voltant d'unes 80 persones entre actors, actrius, cos de ball, direcció, tècnics i col·laboradors externs. El cant serà en directe i s'ha apostat per una escenografia innovadora adaptada a les noves tecnologies amb projeccions fetes amb mapping "amb l'objectiu d'oferir un clàssic del teatre musical actualitzat al teatre contemporani", s'explica des de Rebrot Teatre.

Les entrades es poden adquirir a la nostra pàgina web www.rebrotteatre.cat; també de manera presencial a la plaça de l'Església de Sant Celoni el dissabte 25 de març (de 10h a 13h i de 17h a 19h). La representació de La Bella i la Bèstia forma part de la trentena d'espectacles de la nova programació del Teatre Ateneu de Sant Celoni, en la qual hi té una àmplia representació les produccions de Km0.


 
Arxivat a