Lluuís Costa de Vallflorida Xocolaters, la pastisseria de Sant Esteve de Palautordera que des del passat mes d'octubre és considerada la que elabora el millor croissant artesà 2015 de mantega de l'Estat, ens ensenya en un video de poc més d'un minut com es fa un torró de xocolata artesà i que assegura que es pot fer a casa.
Els ingredients que calen són neules, barreja de set espècies, 500 g de xocolata 65% de cacau, 100 gr de sucre glass, poma confitada, 100 gr d'ametlla torrada i oli de girasol.
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de desembre de 2015 a les 15:49
Et pot interessar
-
Cultura Què fer aquest cap de setmana al Baix Montseny: 27, 28 i 29 de juny de 2025
-
Cultura El Circ Cric fa un homenatge al pallasso Claret Papiol
-
Cultura Cinc dites d'estiu del Montseny que has de saber
-
Cultura Música a la fresca a Vilamajor: tornen els concerts al Porxo de Can Sauleda
-
Cultura La música clàssica torna a Arbúcies amb el Villa Margarita Music Fest
-
Cultura Així és el patrimoni de Vilalba Sasserra: 65 monuments en 6 km²