Lluuís Costa de Vallflorida Xocolaters, la pastisseria de Sant Esteve de Palautordera que des del passat mes d'octubre és considerada la que elabora el millor croissant artesà 2015 de mantega de l'Estat, ens ensenya en un video de poc més d'un minut com es fa un torró de xocolata artesà i que assegura que es pot fer a casa.
Els ingredients que calen són neules, barreja de set espècies, 500 g de xocolata 65% de cacau, 100 gr de sucre glass, poma confitada, 100 gr d'ametlla torrada i oli de girasol.
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de desembre de 2015 a les 15:49
Et pot interessar
-
Cultura Art Otaku a Sant Celoni: Manga, Anime i col·leccionisme
-
Cultura El Montseny a la motxilla: una proposta per descobrir el parc natural amb nens
-
Cultura Del Baix Montseny a Razzmatazz: «Portarem la festa major a la discoteca»
-
Cultura Vescomtat Death: un festival de heavy metal al Baix Montseny
-
Cultura Un poble del Baix Montseny serà l'escenari d'un concurs de TV3
-
Cultura Arriba el 15è Festival de Poesia de Sant Celoni