
L'arròs de peix del Pere Punyetes, l'assortit de bombons de mar, "vol-au-vent" farcit de marisc i crema de formatge, bacallà a la mel del Montseny i farcellet d'ànec amb castanyes, conill confitat amb pebre vermell i plantes aromàtiques del Montseny, cruixent d'ametlla amb crema de plàtan i fruita de la passió, mousse de xocolata i canyella amb crema de taronja i pastís de crema catalana, xocolata i cítrics. Aquests són els plats i postres que els restauradors de l'Associació d'Empresaris Turístics del Montseny oferirarn el proper 3 d'agost a la 13a Mostra de Cuina de Sant Esteve de Palautordera i que es van presentar dimarts a la tarda.
En aquest sentit, l'alcalde de Sant Esteve de Palautordera, Salvador Canyellas, agraeix l'esforç que durant tots aquests anys està fent l'associació amb una gran resposta i acceptació per part del públic del municipi i voltants "els plats són molt elaborats i lluïts". Per donar-hi més dimensió, enguany s'ha inclòs dintre del programa de la Festa Major.
Els assistents a la mostra trobaran a les taules una enquesta perquè la gent triï el millor plat i millor postre que hauran presentat els restaurants Can Pere Punyetes, de Sant Esteve de Palautordera; El Racó de Ca l'Eli, de Santa Maria de Palautordera; Els Avets, de Sant Celoni; Sant Bernat - Sant Marçal, de Montseny; i La Vall del Montseny, de Sant Esteve de Palautordera. TAmbé Vallflorida Xocolaters, de Sant esteve de Palautordera, Pastisseria Fornés, de Santa Maria de Palautordera, i Pastisseria Vila, de Sant Esteve de Palautordera. Tots ells acompanyats pel Serrat de Montsoriu Vinyes i Celler, de Sant Feliu de Buixalleu.