El PSC de Llinars del Vallès surt al carrer per explicar la campanya «El Govern de la Gent»

Té per objectiu informar de les iniciatives que s'estan portant a terme per protegir la classe mitjana i treballadora

Redacció
06 de setembre del 2022
Actualitzat a la 13:38h
El regidor de Llinars del Vallès, Joan Ramon, fent campanya sobre El Govern de la Gent
El regidor de Llinars del Vallès, Joan Ramon, fent campanya sobre El Govern de la Gent | PSC Vallès Oriental
L'entrada en vigor de la gratuïtat dels abonaments dels trens de Rodalies, diversos alcaldes, regidors i militants del Vallès Oriental, entre el quals Joan Ramon, regidor i candidat a l'alcaldia de Llinars del Vallès, s'han desplaçat a les estacions de tren dels seus municipis per explicar les mesures que ha posat en marxa el Govern de Pedro Sánchez i que serveixen per pal·liar els efectes de la guerra a Ucraïna. L'acció que s'ha portat a terme a Llinars del Vallès també s'ha fet a Canovelles, Les Franqueses, Cardedeu, La Llagosta, Parets i Montmeló.

La mesura que afercta al transport públic és la més destacada i, en concret, la gratuïtat dels abonaments dels trens de Rodalies, així com els de mitjana distància de Renfe. També s’ofereix una bonificació del 30% en els abonaments dels transports autònomics i municipals, és a dir, en línies d'autobús que connecten els municipis i els interurbans, en alguns casos, la rebaixa s'augmenta fins al 50%.

La resta de mesures que s'han aprovat i que ja s'estan aplicant són la reducció de 20 cèntims per litre en benzina i combustibles, la limitació del preu de la bombona de butà a 19,55 euros, ajuts pels sectors afectats, com els transportistes, augment de 100 euros als estudians becats, ajuts per a les rendes més baixes i la limitació de l’augment del preu dels lloguers al 2%. També destaca els impostos a bancs i empreses energètiques, i en aquest sector, destaca la reducció de l'IVA de l'electricitat i el gas del 21 al 5%.

La campanya El Govern de la Gent serà ben visible aquests dies a les estacions de tren i també a les parades d'autobús. Els propers dies, es continuarà informant de les noves mesures a més municipis, com Caldes de Montbui i Sant Celoni, i més endavant, es faran altres accions.