El PSC de Sant Celoni i La Batllòria aprova una llista de 27 persones «preparades per governar»

L'agrupació local ha celebrat una assemblea aquest divendres al vespre que ha tirat endavant la candidatura que presentaran a les eleccions municipals

Assemblea del PSC de Sant Celoni i la Batllòria per aprovar la llista del 28-M
Assemblea del PSC de Sant Celoni i la Batllòria per aprovar la llista del 28-M | PSC Sant Celoni
Nació
25 de març del 2023
Actualitzat el 28 de març a les 0:22h


Els socialistes compten amb una llista diversa, de "gent preparada i que representa a la majoria de Sant Celoni i La Batllòria". En total, 27 persones liderades pel tàndem que formen Eduard Vallhonesta i Joan Castaño.

"Tenim un gran equip i un gran programa" ha manifestat Eduard Vallhonesta que s'ha mostrat satisfet i orgullós de la candidatura que presentaran a les municipals del proper 28 de maig. Persones que formen part del PSC i d'altres que no, persones independents que s'han volgut sumar al projecte socialista que té per objectiu donar un nou impuls al poble. Així ho ha recalcat Joan Castaño, "tenim la convicció que proposem el millor projecte".
 
Els valors i el rigor són la base del projecte que presenta el tàndem de Vallhonesta i Castaño. "Necessitem que l'ajuntament estigui en bones mans i que funcioni, necessitem que els valors de l'esforç i el treball estiguin en primera línia" ha destacat l'exalcalde socialista que considera que "Sant Celoni necessita un nou equip a l'ajuntament, que sàpiga gestionar, que faci propostes i que treballi".
 
Vallhonesta ha posat en valor el conjunt de persones que integren la candidatura socialista, "el nostre és un projecte col·lectiu i obert, un projecte en positiu" i ha concretat algunes de les línies prioritàries que presentaran al programa electoral, que passen per tenir un poble net i endreçat, uns barris dignes, un poble amb els equipaments que necessita en educació, salut o lleure, i que tingui oferta d'habitatge assequible i que generi oportunitats per als joves. "L'economia també és un aspecte clau, cal ser competitiu", ha recalcat el candidat socialista.
 
El programa electoral s'anirà desgranant durant aquests dos mesos previs a les eleccions municipals, però han volgut deixar clar que es tracta "d'un programa realista amb solucions clares i concretes, i que pensa també en el futur", ha dit Vallhonesta que s'ha mostrat convençut que ha arribat el moment d'obrir una nova etapa cap al futur.

El nom de les 27 persones que configuren la llista no s'han donat a conèixer, però sí que s'ha filtrat que la llista comença amb un tàndem i es tancarà amb un altre tàndem.