Òmnium reuneix alcaldes del Baix Montseny per recordar l'1 d'octubre

Nou alcaldes i exalcaldes han confirmat la seva assistència

Recompte de les paperetes del referèndum de l'1-O en un col·legi electoral del Baix Montseny
Recompte de les paperetes del referèndum de l'1-O en un col·legi electoral del Baix Montseny | Jordi Purtí
Redacció
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:35h
La Sala Bernat Martorell de Sant celoni reunirà aquest dilluns a les vuit del vespre un grup dels alcaldes del Baix Montseny que ocupaven el càrrec l'1 d'octubre. L'acte organitzat per Òminium i conduït per la periodista Eva Calvet amb el títol "Com va ser l'1 d'Octubre al Baix Montseny", serà una conversa per recordar l'efemèride que ara compleix cinc anys.

Els alcaldes que han confirmat l'aqssistència són Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies; Joan Lacruz, exalcalde de Campins; Martí Pujol, alcalde Llinars del Vallès; Alfons Planas, exalcalde de Montseny; Josep Maria Bagot, alcalde de Riells i Viabrea; Francesc Deulofeu, exalcalde de Sant Celoni; Dani Fernández, alcalde de Sant Esteve de Palautordera; Joan Mora, alcalde de Vallgorguina; i Joan Pons, alcalde de Vilalba Sasserra.

Especialment rellevant és la presència de l'alcalde de Vilalba Sasserra, un dels pobles més petits del Baix Montseny, però l'únic on la policia es va acarnissar amb els veïns i veïnes que defensaven les urnes indenfensos i de manera pacífica.