La coradella de Molins de Rei, del Bar Diana; el Cim-i-tomba de Tossa, del restaurant Bahía; el rossejat del Delta de l'Ebre, del restaurant La Tancada d'Amposta; i l'olla aranesa, del restaurant Eth Restilhè de Garòs són els millors plats de la cuina catalana d'aquest 2018, segons el concurs popular Plat Favorit dels Catalans, que enguany arriba a la tercera edició.
Durant la primera fase, que va es obrir el 22 d'octubre, s'han emès més de 25.000 vots per decidir els quatre semifinalistes entre els 12 primers plats seleccionats. La coradella de Molins de Rei ha estat el plat més votat, amb 3.367 vots, en aquesta primera fase.
La primera semifinal, que ja està en marxa, enfronta el tercer i el quart classificats -l'olla aranesa i el rossejat del Delta de l'Elbre- fins al 7 de novembre. Aquell mateix dia es posarà en marxa l'enfrontament de l'altra banda del quadre, entre la coradella de Molins de Rei i el Cim-i-Toma de Tossa de Mar.
Per participar en el concurs cliqueu en aquest enllaç.
Aquests són els quatre plats favorits de la cuina catalana del 2018
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de novembre de 2018 a les 15:38
Actualitzat el 01 de novembre de 2018 a les 15:39
Et pot interessar
-
Societat Robots de 12 municipis del Baix Montseny s'enfrontaran a Sant Celoni
-
Societat L’Arbúcies CF fa història i jugarà a Segona Catalana la temporada vinent
-
Societat Demanen fer una consulta popular sobre el futur d'un espai natural a Llinars
-
Societat Entra en servei un nou tram de carretera 2+1 al Baix Montseny
-
Societat Nou dipòsit d'aigua a Palautordera per millorar el subministrament local
-
Societat Una prova internacional de Trial arriba a Sant Antoni de Vilamajor