Arbúcies dona la benvinguda a les festes de Nadal amb la Fira del Tió aquest cap de setmana

El dissabte a la tarda es farà l’espectacle d’encesa de llums

Fira del Tió a Arbúcies aquest cap de setmana
Fira del Tió a Arbúcies aquest cap de setmana | Aj Arbúcies
Redacció
01 de desembre del 2022
Actualitzat el 16 de novembre del 2023 a les 17:13h
El cap de setmana del 3 i 4 de desembre, Arbúcies celebrarà una nova edició del a Fira del Tió. Una festa que donarà el tret de sortida a les festes de nadalenques.
 
Durant tot el cap de setmana es podrà passejar pelmercat de Nadal amb parades d'artesans i d'articles de regal; visitar el jardí màgic de tions; participar a la gimcana organitzada des del comerç, o gaudir dels diferents tallers que hi haurà per a la mainada, com el de confeccionar un tió amb l'ajuda del mestre tioner, el taller per fer el pal per fer cagar el tió o bé els tallers amb el títol Nadal amb tots els sentits, per descobrir aquesta festa amb la vista, el tacte, l'olfacte, el gust i l’oïda.
 
L'espectacle d'encesa de llums del dissabte a la tarda serà l'acte central de la fira, que tindrà com a protagonista un gran tió, que ve per avisar a tots els nens i nenes que ja és hora de despertar els petits tions que fa tot l'any que dormen! I, tot seguit, es farà cagar el tió gegant, que ensenyarà a tots els nens i les nenes com ho han de fer perquè el dia 24 de desembre tots els tions caguin molt.
 
A banda, durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de diferents espectacles familiars, ja que durant el dissabte al matí amb l'espectacle itinerant El tió traginer i, a les 12 del migdia, hi haurà l'animació familiarVisca la xerinola!!! Les activitats seguiran diumenge al matí amb el mercat setmanal al carrer Segimon Folgueroles, el taller de decoració de galetes i l’espectacle Ara ve Nasdal. Trobareu tota la informació del programa del a Fira del Tió aquí: https://www.visitarbucies.com/ca/activitats-i-esdeveniments/fires-i-festes/fira-del-tio-2022.html a l'Instagram @arbucies.montseny.
 
 
Arxivat a