La CNT es concentra davant d'UC Maquinaria de Sant Celoni per exigir la readmissió d'un treballador acomiadat

El sindicat considera que l'empresa metal·lúrgica ha pres la decisió com a represàlia per haver demanat l'actualització salarial de l'IPC 2021

Sindicalistes de la CNT exigeixen la readmissió del treballador acomiadat a UC Maquinaria de Sant Celoni
Sindicalistes de la CNT exigeixen la readmissió del treballador acomiadat a UC Maquinaria de Sant Celoni | Jordi Purtí
Nació
18 de gener del 2023
Actualitzat a les 17:57h
El sinsicat CNT s'ha concentrat aquesta tarda davant les dependències de l'empresa metal·lúrgica Talleres UC (UC Maquinaria) de Sant Celoni en protesta per l'acomiadament d'un treballador. Segons informa el sindicat, a finals de 2022 la direcció de la metal·lúrgica celonina, situada al polígon industrial Molí de Les Planes, va notificar l'acomiadament d'un treballador al·legant causes organitzatives. No obstant això, el sindicat CNT denuncia que el treballador havia reclamat setmanes abans l'actualització salarial vinculada l'IPC de 2021 prevista al conveni col·lectiu, la qual cosa s'uneix al fet que les causes objectives que al·lega l'empresa no s'ajusten a la realitat.

És per això que el sindicat considera l'acomiadament una represàlia laboral, interposant els serveis jurídics del sindicat la corresponent demanda davant els jutjats. Finalment, la central anarcosindicalista anuncia que iniciarà mobilitzacions davant el que considera una actitud arbitrària i autoritària, que lesiona els drets laborals més elementals i que busca escarmentar la plantilla.

Altres notícies quer també et poden interessar

Arxivat a