La Diputació de Girona subvencionarà Riells i Viabrea i Sant Hilari Sacalm pel foment de la participació ciutadana

A la demarcació de Girona hi ha quaranta-tres ajuntaments de dsiverses comarques que es beneficiaran de les ajudees

La Diputació de Girona subvenciona accions que afavoreixin la participació ciutadana
La Diputació de Girona subvenciona accions que afavoreixin la participació ciutadana | Diputació Girona
Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:17h
Riells i Viabrea i Sant Hilari Sacalm seran dos dels quaranta-tres municipis de les comarques gironines que la Diputació de Girona subvencionarà aquest any amb 143.000 euros per a polítiques de foment de la participació ciutadana. Els ajuntaments que rebran els ajuts són onze de la Selva; vuit, del Gironès; set, del Baix Empordà; set, de la Garrotxa; sis, de l'Alt Empordà; dos, del Ripollès; un, de la Cerdanya, i un, d'Osona.

Les subvencions concedides a cada ajuntament oscil·len entre els 500 i els 5.000 euros. En concret, el percentatge de finançament correspon a un 72,65 % de l'import sol·licitat o bé a un 50,15 % del cost total del projecte. Els ajuts es destinaran a processos participatius, consells d'infants i d’'dolescents, pressupostos participatius i consells d'entitats.

"A la Diputació apostem fermament per la participació ciutadana. Considerem que és essencial per impulsar polítiques municipals que fomentin el bon govern i la transparència. Les xifres ho demostren: el 2016 vam destinar 50.000 euros en ajuts per fomentar la participació; el 2017 van ser 75.000 euros, i aquest any hi hem invertit 143.000 euros", afirma el vicepresident primer, Fermí Santamaria.


 
Arxivat a