Riells i Viabrea inaugura la nova Biblioteca Pompeu Fabra

Tindrà lloc el dimecres 4 de juliol

Interior de la nova biblioteca de Riells i Viabrea
Interior de la nova biblioteca de Riells i Viabrea | AJRiV
Redacció
02 de juliol del 2018
Actualitzat el 03 de juliol a les 16:10h

La inauguració aquest dimecres 4 de juliol, a dos quarts de set del vespre, de la nova Biblioteca Pompeu Fabra de Riells i Viabrea prepresentarà pels  vilatans i vilatanes del poble la possibilitat de gaudir d'un espai més ampli, diàfan i amb espais diferenciats per la lectura, la recerca d'informació o l'estudi.

A la biblioteca es trobarà una gran varietat de llibres, còmics i material audiovisual. També hi haurà un petit racó a tall de zona de lectura amb llibres i revistes de temes molt variats. Els més petits tindran un espai adaptat on podran jugar, pintar i aprendre amb el munt de llibres que tindran a la seva disposició. I també ho podran fer amb els relats i les històries que s'explicaran a l'Hora del conte.

La nova biblioteca Pompeu Fabra de Riells tindrà 240 metres d'espai i comptarà amb un fons bibliotecari més gran que l'anterior. Aquest augment de material és degut a la incorporació al Sistema Públic de Lectura on, Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya, a través dels serveis de préstecs que donen hi han col·laborat.

Una altra característica de la nova biblioteca serà que es podrà disposar d'una zona polivalent per fer xerrades, conferències, formacions, presentacions, exposicions o el ja veterà Club de Lectura.

A la presentació oficial està previst que hi assisteixi Carme Renedo, delegada del Departament de Cultura de Girona i Josep Maria Bagot, alcalde de l'Ajuntament de Riells i Viabrea. Després dde la inauguració s'hi faran les dues primeres activitats

A continuació, i per amenitzar la jornada, se servirà un petit refrigeri a base de pastes salades i begudes i es faran les dues primeres activitats La presentació del llibre “La força d’un destí” de Martí Gironell, premi Ramon Llull 2018 a la millor novel·la. i L’hora del conte a càrrec de Lia Bertran amb la història de “Marta i la xocolata” acompanyat d’un taller de xocolata.

Arxivat a